Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Altres serveis de bellessa

Extensió de pestanyes

Extensió de pestanyes
Pestanyes d'alta qualitat i aspecte completament natural
Les extensions de pestanyes en LUISA LAGO Barcelona es realitzen amb unes pestanyes d'alta qualitat, duradores, d'aspecte completament natural i que no danyen la pestanya que hi ha sota.

Les pestanyes es col·loquen una a una en una sola sessió que dura aproximadament 90 minuts. La nova pestanya se superposa a la pròpia i es pot triar la longitud, que oscil·la entre els 9 i els 12 mm. Passades unes 4 setmanes cal anar fent retocs periòdics aproximadament cada mes per a reposar aquelles pestanyes que cauen pel procés natural de renovació.

Les extensions de pestanyes són una alternativa al lifting i tint, sobretot en casos de pestanyes febles o trencadisses. Poden utilitzar-se com un complement d'estilisme en una ocasió especial, ja que poden llevar-se amb facilitat, sempre que ho faci una professional. També poden portar-se de forma duradora, ja que requereixen poques cures de manteniment que les nostres professionals detallen en la sessió inicial, com el raspallat o evitar l'ús addicional de máscara d'ulls.

Demana la teva cita

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@luisalago.com.pot ampliar la informació aPolítica de Privacitat