Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
09 ABR, 2019

¡Extensió de pestanyes!

¡Extensió de pestanyes!

Les extensions de pestanyes han arribat a LUISA LAGO Barcelona! Després d'una acurada selecció, la nostra directora Angeles Castillo ha trobat unes pestanyes de qualitat, duradores, d'aspecte completament natural i que no danyen la pestanya que hi ha sota.

La nostra tècnica Martina col·loca les pestanyes una a una de forma artesanal en una sola sessió. "Duren fins a 4 setmanes i després cal anar fent retocs periòdics aproximadament cada mes per a reposar aquelles pestanyes que cauen pel procés natural de renovació", ens diu, "n'hi ha de diverses longituds, encara que les més sol·licitades són les de 10 mm., que és una grandària mitjana".

Les extensions de pestanyes són una alternativa al lifting i tint, sobretot en casos de pestanyes febles o trencadisses. Una altra diferència és que pots triar la mida que desitgis, i provar diferents opcions fins a trobar la que més t'agradi. De moment només les pots trobar en el nostre saló de l'Eixample, encara que en un futur pròxim les incorporarem a la nostra carta de serveis de bellesa del saló COLORS de Fabra i Puig. Prova-les ja reservant la teva cita AQUI o trucant al T. 93 2372727.